Trainingen

Personal Training

Wil je beter leren schaatsen of skeeleren, en wil je daar professionele begeleiding bij? Ik geef personal schaats- en skeelertrainingen. 

Het maakt niet uit wat je doel is. Ik neem je mee voor het eerste rondje op de ijs- of skeelerbaan, ik help je met de eerste keer overstappen of we werken aan een verbetering van je persoonlijk record. Ik assisteer bij de laatste voorbereidingen voordat je naar de Weissensee gaat, of ik slijp je techniek bij richting perfectie. Ik doe er alles aan om je te helpen met het behalen van je doelen.

Je kunt een losse training boeken, of bijvoorbeeld een serie van 10 trainingen. Ik hoor graag wat je wensen zijn, dan gaan we aan de slag. 

Skeeleren kan het hele jaar door, als de weg droog is. Skeelertrainingen vinden plaats in Leiderdorp (nabij Leiden) of tegen reiskostenvergoeding op een andere locatie.

Schaatsen kan van september tot en met maart, op de ijsbaan van Den Haag of Rotterdam, of tegen reiskostenvergoeding op een andere ijsbaan. 

Groepstraining

Schaats of skeeler je liever met een groep en wil je daar professionele begeleiding bij? Ik verzorg groepstrainingen voor vriendengroepen, verenigingen en bedrijven.

Tijdens een intakegesprek bespreken we wat jullie wensen zijn.  Beter leren schaatsen, de skeelertechniek beter onder controle krijgen of gewoon een gezellig uitje?  Voor ieders doel of wens maak ik een passende training of serie van meerdere trainingen. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn, dan gaan we aan de slag. 

Skeeleren kan het hele jaar door, als de weg droog is. Skeelertrainingen vinden plaats in Leiderdorp (nabij Leiden) of tegen reiskostenvergoeding op een andere locatie.

Schaatsen kan van september tot en met maart, op de ijsbaan van Den Haag of Rotterdam, of tegen reiskostenvergoeding op een andere ijsbaan. 

Skeelertrainingen vinden plaats in Leiderdorp (nabij Leiden) of tegen reiskostenvergoeding op een andere locatie. Omdat skeelertrainingen buiten plaatsvinden, moet de weg droog zijn om het door te kunnen laten gaan.

Schaats clinics

Zoek je een sportief uitje voor je vereniging of bedrijf? Ik verzorg schaatsclinics. 

Een clinic start ik altijd met een warming-up. Als iedereen warm is, start het techniekgedeelte. Door middel van oefeningen wordt de schaatstechniek verbeterd. Het maakt niet uit wat het niveau van de groep is, want het mooie aan schaatsen is dat je nooit uitgeleerd bent. Zonder rekje leren schaatsen, 'pootje over' de bocht door gaan, of de techniek bijslijpen voor een lange koers op de Weissensee of een persoonlijk record op de 1500 meter? Ik maak overal een leuk en passend programma voor.

Met iedereen die na de techniektraining nog energie over heeft, doen we vaak nog een wedstrijd. Er wordt gestreden om het snelste rondje, of in een estafettevorm voor de snelste binnenkomst na een aantal ronden. Tijdens de borrel of warme chocomelk met slagroom geef ik een inkijkje in het leven van een topschaatser. Ik vertel over mijn ervaringen en mijn ideeën over wat er nodig is om de wereldtop te bereiken. 

 

Maak direct een afspraak voor een schaats- of skeelertraining