Samenwerking met Trainingsmaatje gestart

Leuk nieuws! Ik ben een nieuwe samenwerking aangegaan met Trainingsmaatje. Trainingsmaatje is opgericht, omdat iedere sporter de beste sportfaciliteiten verdient. We willen topsport voor iedereen bereikbaar maken. In een ‘one stop shop’ concept kun je bij Trainingsmaatje gefaciliteerd worden bij het halen van je sportieve doelstellingen. Omdat wij vinden dat iedereen zijn hoogst haalbare niveau zou moeten kunnen bereiken, bieden wij optimale begeleiding, faciliteiten en sociale ontmoetingsplaatsen. Daarmee willen wij het trainingsmaatje van de sporter zijn.

Bij Trainingsmaatje ben ik als inspanningsfysioloog actief. Ik neem inspanningstesten af en schrijf ik trainingsprogramma’s. Bij Trainingsmaatje werk ik onder één dak samen met de volgende specialisten;
– Paul van de Ven, trainer en verkoper van trainingsmiddelen.
– Jos Raateland van Bike Quality. Jos verzorgt fietsonderhoud.
– Jan Willem Eigenraam van Portegies Fysio voor Sporters. Jan Willem is sport- en manueel fysiotherapeut.
– Kim Muusse van Maxi Mental. Kim is sportpsycholoog.
– Fabienne Al van Alimentum. Fabienne is sport diëtiste.

De samenwerking met deze specialisten zorgt ervoor dat ik snel kan schakelen naar andere disciplines en daarmee een breder aanbod kan doen. Afgelopen januari zijn we officieel gestart met een Open Dag, waarin iedereen onze locatie in Hillegom kon komen bekijken en kennis kon maken met de verschillende specialisten. Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van een aantal mooie events. Later volgt daarover meer informatie. Ik kijk uit naar deze nieuwe samenwerking. Op naar de beste begeleiding voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *